Jump to content

Ryan Kalil nem játszik

2017. 09. 21. 12:00

A Panthers második egymást követő meccsen lesz kénytelen nélkülözni a center Ryan Kalil-t, de ezúttal több idejük lesz felkészülni az ötszörös Pro Bowler távollétére.

Tyler Larsen ismét kezdő lesz, miután Kalil (nyak) nem edzett ​​egész héten. Larsen felkészült volt, hogy pályára lépjen múlt vasárnap a Bills ellen, amikor Kalil fájdalomra panaszkodott a mérkőzés előtti órákban, most pedig már kétszeresen is felkészültnek kell lennie, miután az első csapattal gyakorolt egész héten az edzéseken a Saints elleni meccsre történő felkészülés jegyében.

"Az ismétlések, amiket kapott, az mindig jó dolog." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Segít neki abban, hogy kifejlesszen egy komfortszintet az irányítóval és az irányító is összhangban legyen vele. És segített a guard-oknak is, hogy megszokják, hogy hallják a hívásokat tőle. Ez nagyon fontos."

Rivera optimista a Kalil esetleges visszatéréséről, de nem akart jóslásokba bocsátkozni. Rivera azt mondta Greg Van Roten aktív lesz és Larsen tartalékaként számítanak rá. A múlt héten Kalil aktív volt és készen állt arra, hogy vészhelyzetben a pályára lépjen.

"A legfontosabb dolog, hogy meg tudd tenni azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tenned." mondta Rivera arról, hogy Kalil a héten a Bank of America Stadium épületében dolgozott. "Bent tartották, az erőnléti és a kondicionáló edzőkkel dolgozott."

A linebacker Jeremy Cash (vádli) a második egymást követő meccsen fog hiányozni a csapatból. Az irányító Cam Newton hivatalosan "Megkérdőjelezhető"-ként van feltüntetve , ám vállalni tudja a játékot, csak azért szerepel a listán, mert egész héten korlátozott munkát végzett az edzéseken, pihentetve a dobóvállát és a Bills elleni meccsen megsérült bokáját.

(Forrás: sporthub.hu)