Jump to content

A Jaguars hatalmas győzelmet aratott a Ravens felett

2017. 09. 24. 21:58

Ma délután megrendezték az idei első londoni NFL mérkőzést amelyen a Jacksonville Jaguars és a Baltimore Ravens csapata csapott össze. Ez volt a liga történetének 18. mérkőzése amelyet az angol fővárosban játszottak.

A találkozót a Ravens csapata kezdte de három kísérlet után már le is parancsolták Őket a pályáról. A Jaguars következett és el is jutottak a Red Zoneig de ott a Ravens védelme megállította a Blake Bortles vezette támadóegységet így meg kellett elégedniük a mezőnygóllal.

A Ravens első támadósorozata 3&out-al végződött míg a Jaguars támadóegysége a második támadósorozatát Marcedes Lewis-nak köszönhetően TD-vel zárta. A harmadik Ravens sorozat is megállt három játéknál ráadásul a harmadik kísérletnél Calais Campbell sackelte Joe Flacco-t. Három Ravens támadósorozat és -1 yard. Az első negyedben a Jaguars támadó és védő egysége is felülmúlta a Ravens-t.

A második negyedben sem változott semmi, a Jaguars dominálta a mérkőzést, a Ravens szenvedett. Egy Jaguars mezőnygól után Joe Flaco interceptiont dobott majd Allen Hurns elkapásával újabb TD-t szereztek. Az első félidő vége előtt egy újabb mezőnygóllal már 23-0-ra vezetett a Jaguars. Az első két negyedet 8 yarddal és 1 interceptionnel zárta a Ravens.

A Ravens a szünetben sem tért magához és az igaz, hogy a Jaguars első támadósorozatát megállította a védelem de Flacco újabb interceptiont dobott. A Jaguars ismét végigvitte a támadósorozatot és Lewis második TD-jével (és a mezőnygóllal) már 30-0-ra vezettek.

Terrance West running back elejtett labdáját Telvin Smith szedte össze és majdnem TD-re vissza is vitte de végül megállították. Két playel később azonban Bortles megdobta 4. TD-jét amelyet ismét Lewis kapta el. A tight end már 3 TD elkapásnál tart. A negyedvégére még egy sikeres Jaguars fake punt maradt. 37-0 a Jaguarsnak.

A fake punt után a Jaguars a 7 yardos vonalról kezdhette a negyedik negyedet és Leonard Fournette futott TD-je (és az extra pont) után 44-0. A Ravens vezetősége véget vetett Flacco szenvedésének, Ryan Mallett küldte be a pályára és nem sokkal később megszületett a Ravens első TD-je amelyet Benjamin Watson kapott el.

A Jaguars így hihetetlen magabiztossággal legyőzte a Ravens csapatát és 2007 után először 2-1-es mérleggel kezdték az alapszakaszt. Sokan csak legyintettek volna ha a pontszámokat ellentétesen hozzák a csapatok és a mai teljesítményük után a gyenge csoportjukban akár még a csoportgyőzelmet is megcélozhatja majd a Jaguars.

(Forrás: sporthub.hu)