Jump to content

Fantasy NFL: a Rams 80 pontos meccsen verte meg a San Franciscót

2017. 09. 24. 17:48

A Los Angeles Rams idegenben 41–39-re legyőzte a San Francisco 49ers csapatát a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) harmadik játékhetének első mérkőzésén. A vendégek sikeréhez Todd Gurley két futott és egy elkapott touchdownnal járult hozzá.

A Rams Gurley első TD-jével már 12 másodperc után megszerezte a vezetést, miután Brian Hoyer, a 49ers irányítója az első játék során interceptiont dobott. A San Francisco quarterbackje nem sokkal később egy futott touchdownnal javított – ez volt a San Francisco első TD-je az új szezonban –, majd ismét Gurley játszotta a főszerepet, aki még az első negyedben elérte a második touchdownját.

A második játékrészben Robbie Gould két mezőnygólt is rúgott, ám Gurley harmadik TD-jével, valamint Greg Zuerlein field goaljával a Rams növelte előnyét (13–24). A harmadik negyedben tovább nőtt a két csapat közti különbség (20–34), a meccs végére mégis maradtak izgalmak. A záró játékrészben Garrett Celek, Trent Taylor és Carlos Hyde révén a 49ers három TD-t is elért, ám 39–41-nél elrontotta a kétpontos kísérletét, így nem tudott egyenlíteni.

A Rams az előző szezonban a liga legkevesebb pontot szerző csapata volt (224), ebben az idényben azonban harmadik mérkőzésén már másodszor jutott 40 pont fölé – az első fordulóban az Indianapolis Coltsot 46–9-re intézte el.

(Forrás: nemzetisport.hu)