Jump to content

Fantasy NFL: Sérült irányítók klubja

2017. 09. 24. 17:51

Milyen jó lenne 2:0-val indítani a szezont! Ez a lehetőség most vélhetően meg is fog adatni a Bucs számára, hiszen a soros ellenfél, a Minnesota Vikings elképesztő pechszériában van irányítóival.

Teddy Bridgewater már régen a padot koptatja és még korábban azt is rebesgették, hogy a pályafutása is veszélybe került egy kis időre. A Vikings aztán tavaly igen komoly draftcetliktől megválva beruházott Sam Bradford-ra, s az idei első fordulóban élete egyik legjobb teljesítményével rukkolt elő az irányító. Azonban az öröm nem tartott sokáig, hiszen ő is megsérült.

Egyelőre annyi biztos, hogy Bradford kihagyja a Buccaneers elleni találkozót is és egy hírek hosszú kihagyást prognosztizálnak. Bárhogy is, Sam Bradford sérülékenységi előélete nem jó jel a Minnesota szurkolók számára.

Pedig amúgy ez a Vikings igen ütős kis csapat. Kiváló védelme van, vannak tehetséges elkapói, hagyományosan jó futói (most éppen Dalvin Cook), de valahogy az a támadófal és irányító poszt így együtt hiányzik.

A második fordulóban a Case Keenum irányította Viks 26:9-es vereséget szenvedett a Pittsburgh Steelers-től. Sok pontot tehát nem szereztek a csereirányítóval. Case Keenum-mal azonban mégis jobb lesz vigyázni! 2015 decemberében az ő irányítása alatt zúzta meg a St.Louis Rams a Buccaneers csapatát 31-23 arányban. Keenum akkor 2 TD-vel és 234 yarddal terhelte meg a Bucs védelmét. De az is igaz, hogy az még a Lovie Smith érában történt! Most már új szelek fújnak Tampában. Legalábbis reméljük!

(Forrás: sporthub.hu)