Jump to content

Fantasy NFL: Luke Kuechly az agyrázkódás utáni protokollt csinálja

2017. 10. 14. 15:33

A linebacker Luke Kuechly elhagyta a pályát a csütörtök esti meccsen egy esetleges agyrázkódás miatt és nem is tért vissza.

"Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy a protokollt csinálja." - mondta a vezetőedző Ron Rivera a Panthers 28-23-as vereségét követően. - "Nem tudok semmi többet."

Ahogy az óra a második negyedben az öt perchez ért, Kuechlyt keményen blokkolták LeGarrette Blount 2 yardos futásánál az 1 yardos vonalnál és lent is maradt, mielőtt a saját lábán lejött volna a pályáról. Úgy tűnt, hogy Kuechly a vállát és a nyakát fájlalja, miközben az oldalvonal mellett Ryan Vermillionnalbeszélt, de hamarosan az öltözőbe ment és már nem is tért vissza onnan.

"Nem is láttam, mi történt. Készen álltam a következő játékra, azon gondolkodtam, vajon mi is tart ilyen sokáig, aztán láttam, ahogy lesétál." mondta Daryl Worley. "Luke jelenleg a legjobb játékos a ligában, így nem lesz helyettesíthető."

Worley dicsérte David Mayot, aki Kuechly helyére érkezett.

"Nem is láttam a játékot, vagy hogy mi történt, nem is vettem észre, hogy valaki megsérült, amíg az edző azt nem mondta nekem, hogy menjek be." mondta Mayo. "De bármikor készen állok. Most is készen álltam. Remélhetőleg rendbejön. óriási vezére a csapatnak és ennek a védelemnek és nyilvánvalóan nagyszerű játékos, így ez óriási veszteség."

Kuechly a tavalyi szezonban, a 11. héten, a Thursday Night Football meccsen szenvedett agyrázkódást és nem is játszott a szezon hátralévő részében. A Panthers, amely most 4-2-vel áll, 10 nap múlva a Chicago Bears csapatához látogat október 22.-én. Szükségünk van Luke-ra. - mondta az irányító, Cam Newton. "Hiányozni fog a jelenléte."

(Forrás: sporthub.hu)