Jump to content

Tom Brady újra edzett a kisebb sérülése után

2017. 10. 14. 15:39

Tom Brady kisebb sérülés miatt kihagyta a keddi edzésnapot de a tegnapi gyakorláson ismét elfoglalta helyét a kezdőcsapat irányítójaként. A New England Patriots QB-je a jelentések szerint kisebb vállsérüléssel bajlódik és emiatt kellett kényszerpihenőt tartania.

Az NFL Network mindentudója, Ian Rapoport jelentette be elsőként, hogy Brady válla (nem a dobó válla) megrándult a Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzésen. Az irányító a saját bevallása szerint rendben van és bevethető lesz a vasárnapi mérkőzésen.

A Patriots a csaportrivális New York Jets csapatával találkozik a hétvégén. Előzetesen arra lehetett számítani, hogy a Jets a legrosszabbk csapatként simán begyűjti a jövő évi 1/1-es Draft cetlit de ehhez képest meglepően jól teljesít az idei alapszakaszban.

Természetesen Bill Belichick vezetőedzőt is megkérdezték az irányítója sérüléséről. A HC csak annyit mondott, hogy Tom fizikálisan és pszichikailag is a legerősebb játékos akit valaha edzett a pályafutása során.

Tom Brady tényleg elpusztíthatatlan játékosnak tűnik és a térdsérülését leszámítva a pályafutása során elkerülték a komoly sérülések. Azonban az korántsem sem kedvez az állapotának, sem pedig a játékának, hogy igen gyengén muzsikál előtte a támadófal.

Az idei szezonban már 16 alkalommal vitték földre az irányítót ami a hatodik legmagasabb szám az idei szezonban. Az egy szezonon belül elszenvedett legtöbb sack rekordját amúgy Brady tartja, 2001-ben 41 vitték földre az ellenfelek védői.

(Forrás: sporthub.hu)