Jump to content

Fantasy NFL: Olivier Vernon nem fog pályára lépni és Sterling Shepard játéka is kérdéses

2017. 10. 21. 12:42

Többnyire teljes képet kaphatunk a vasárnap magyar idő szerint 22:25-kor kezdődő Seattle Seahawks elleni meccs résztvevőiről, avagy kimaradóiról.

Sterling Shepard (WR): a hét közepén először állt "munkába" 5. heti sérülése óta, igaz, csak limitáltan edzhetett. McAdoo optimistán nyilatkozott róla, maga az elkapó pedig még inkább. A vasárnapi állapota még igen képlékeny, így questionable (kérdéses) besorolást kapott.

Eli Apple (CB): habár szerdán személyes okokra hivatkozva kihagyta az edzést, csütörtökön teljes értékű munkát végzett, így vasárnap biztosan pályára léphet.

Jonathan Cassilas (LB): az ő sérülése nem jött rendbe a héten, ki fogja hagyni a 'Hawks elleni összecsapást. A helyén ismét Keenan Robinson bizonyíthat.

John Jerry (LG): szerdán az egyik fogát kellett műteni, csütörtökön már edzett. Ismét baloldali guardként fog pályára lépni, ami inkább számít az erősségének, mint a jobboldali pozíció.

Landon Collins (S): a Denver ellen is sérüléssel bajlódva játszott, és ahhoz képest nagyon nagyot ment. Limitált edzésmunkát végzett a héten, viszont minden jel arra utal, hogy nem akarja kihagyni most már a bye week előtti mérkőzést, így reálisan a kezdőbe várható.

Wenston Richburg (C): ezen a héten sem tudott kigyógyulni az agyrázkódásból, nem játszhatvasárnap este. Brett Jones lehet a helyettese.

Calvin Munson (LB): a múlt heti Broncos elleni meccsen sérült meg, azóta egyetlen edzésen sem vehetett részt, őt sem látjuk már a pihenő hét előtt.

Paul Perkins (RB): a 4. héten szerzett borda-sérülése óta most először edzhetett. Ennek ellenére még nem lett nevezve a Seahawks ellen.

Olivier Vernon (DE): szerdán végre újra edzésen vett részt, azonban ez balul sült el, így csütörtökön nem engedték gyakorolni sem, és továbbra is nehéz kérdés, hogy mikor térhet vissza a csapathoz.

(Forrás: sporthub.hu)