Jump to content

Fantasy NFL: A Bears tight endje 23 nap után elhagyhatta a kórházat

2017. 11. 23. 14:47

A Chicago Bears tight endje Zach Miller súlyosan megsérült a New Orleans Saints elleni három héttel ezelőtt lejátszott mérkőzésen és azóta kórházban ápolták a játékost.

Olyan súlyos volt Miller térdficama (egy artéria is elszakadt) hogy még a lába elvesztése is felmerült. A játékos azonban jó híreket kapott és tegnap 23 nap után kiengedték a kórházból.

Miller október 29.-én egy touchdown elkapás közben sérült meg amelyet a visszanézés után elvettek tőle. John Fox miután másnap meglátogatta a játékosát annyit elárult, hogy Miller-nek az fáj neki a legjobban, hogy elvették a TD-jét. Miller-t azonnal beszállították egy New Orleans-i kórházba és sürgősségi műtéti beavatkozást hajtottak végre rajta. November 6.-án tették repülőre és szállították át egy Chicago környéki kórházba.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ez a súlyos sérülés milyen hatással lesz a játékos pályafutására. Remélhetőleg még viszont láthatjuk a futballpályákon. Miller eddigi pályafutása során 3 évig a Jaguars játékosa volt (rövid időre megfordult a Buaccanersnél is de nem lépett pályára tétmérkőzésen) és 3 éve erősíti a Bears-t. 146 elkapásból, 1.631 elkapott yardot és 15 touchdownt szerzett.

(Forrás: sporthub.hu)