Jump to content

Fantasy NFL: Ryan Fitzpatrick-el eddig csak nyert a Buccaneers

2017. 11. 23. 14:52

I.negyed: Miután Damien Williams bohócot csinál az egész Bucs védelemből már kezdünk csüggedni, hogy Mike Smith-ék megint szabin vannak. De aztán Justin Evans interception-t szerez a saját célterületen és azt a csapat mezőnygólra váltja. Igaz erre a Phins egy touchdownnal felel. 3:7.

II.negyed: A Bucs védelem igenis ott van! 2 interception és egy fumble a termés. Előbbi Kwon Alexander és Robert McClain, utóbbi Ryan Smith nevéhez köthető. A három labdaszerzés termése két touchdown (DeSean Jackson és O.J.Howard) és egy kihagyott mezőnygól kísérlet. Mivel azonban Patrick Murray-nek még a negyed elején volt egy jó kísérlete is 20:7-es előnnyel vonulnak az öltözőbe a Kalózok.

III.negyed: Jay Cutler-nél három interception után inkább úgy döntenek, hogy agyrázkódása van. (Lehet tényleg az van, csak így néz ki a szitu) Matt Moore lép pályára. A szünetben történt elemzések eredménye, hogy a Miami védelme kezdi teljesen megfojtani az amúgy sem túl acélos Bucs offense-t. Két mezőnygóllal közelebb araszolnak. Még mindig 20:13 a Kalózoknak.

IV.negyed: Alig több mint két perc van hátra, amikor Kenny Stills 61 yardos TD-jével egyenlítenek a hazaiak. A két perces támadást szerencsére jól menedzseli Fitzpatrick és 4 másodperccel a vége előtt ismét a Tampánál az előny egy 35 yardos mezőnygól után. Már csak a kirúgás marad és a csodavárás Miami oldalon. El is kezdenek trükközni, ami olyan "jól sikerül", hogy Adarius Glanton a Dolphins célterületén rá tud vetődni a szabad labdára. Így alakul ki a végeredmény.

Fitzpatrick rossz szokásával ellentétben nem adta el a labdát. Viszont az öt szerzett labda ellenére is csak az utolsó másodpercekben tudta kivívni a győzelmet a csapat. A futójáték nagy nulla, a védelemnek pedig azért a Landry-Stills elkapó kettőssel akadtak gondjai. Fitzpatrick kétszer volt kezdő, ebből kettőt nyert a csapat. Messzemenő következtetést azonban ne vonjunk le, hiszen két kicsikart győzelemről van szó az utunkba kerülő talán két leggyengébb ellenféllel szemben. Az Atlanta ellen gyanítom több fog kelleni!

(Forrás: sporthub.hu)