Jump to content

Fantasy NFL: Greg Olsent aktiválták, Curtis Samuel IR-re került

2017. 11. 25. 22:30

Pénteken a Panthers bejelentette azt, amiről mindenki tudta, hogy be fog következni: az újonc Curtis Samuel a sérült tartalék listára került, Greg Olsent pedig aktiválták a sérült tartalék listáról és bekerült Samuel helyére az aktív keretbe.

Olsen azóta nem játszott, hogy eltörte a lábát a 2. héten és a Panthers nyilvánvalóan izgatott, hogy a Pro Bowler tight end visszatérhetett a csapatba.

"Ez izgalmas." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Nyilvánvalóan fontos darabja annak, amit csinálunk és egy ideig nem lehetett velünk. Jó érzés, hogy visszakaptuk őt, különösen a szezon ezen utolsó szakaszában."

De Rivera tudja, hogy a Panthersnek kordában kell tartania az izgatottságát és fokozatosan kell Olsent bevonniuk a munkába egy ilyen hosszú távollét után.

"Megpróbáljuk megfontoltan csinálni." mondta Rivera. "Meg kell védenünk önmagától és meg kell védenünk tőlünk is. Ha van egy ilyen fickód, a pályán akarod tartani, ameddig csak lehet. De tudjuk, hogy nincs abban a kondícióban és formában, amiben lennie kellene a szezon ezen szakaszában. Nem akarjuk Greget bedobni oda és adni neki 60 játékot. Nagyon okosnak kell lennünk."

Ami Samuelt illeti, az újoncnak nemrégiben műtötték a törött bokáját. A második körben választott játékos a szezon során sérülésekkel küszködött, mielőtt a szezonja idő előtt befejeződött volna.

"Nyilvánvalóan hosszú rehabilitáció lesz, különösen azért, mert a szezon végén történt." mondta Rivera. "De minden jel szerint jól ment a műtét."

(Forrás: sporthub.hu)