Jump to content

Fantasy NFL: Az éledező Falcons nem akadt fenn a Buccaneers-en

2017. 11. 30. 23:25

I.negyed: Szemtelen az Atlanta Falcons, mert egy 3:3-as negyeddel elhitetik a szegény, amúgy is megtört Bucs szurkolókkal, hogy kedvenc csapatuknak akár még keresnivalója is lehet...

II.negyed: ...hogy aztán a szemtelen Atlanta Falcons kihasználja azt, hogy Julio Jones játékereje akkora Ryan Smith-éhez képest, mint mondjuk egy nehézsúlyú bokszbajnoké egy pehelysúlyúéhoz viszonyítva. Ráadásul a már-már running back-re emlékeztető Doug Martin-t is kiütik a gatyájából. Az már mindennek a teteje, hogy egy elkapó, Mohamed Sanu ad TD passzt Julio Jones-nak! S persze 20:6-os előnnyel vonulnak az öltőbe.

III.negyed: Szemtelen az Atlanta Falcons, mert megmutatja, hogy ha az ellenfél futásai (sok forduló után először) jók, akkor az övék Tevin Coleman révén még jobbak. 27:13.

IV.negyed: Szemtelen az Atlanta Falcons, mert az egész meccsen 7 yardot futó Peyton Barber-nek már a második touchdown-t engedik és 27:20-as állásnál még a labdát is hajlandóak átadni egy fumble formájában, hogy hadd reménykedjen az a nyomorult Bucs szurkoló. Pedig ők végig tudják, hogy itt ma nem terem babér a Kalózoknak.

Szemtelen ez az Atlanta Falcons, mert nem szégyelli kihasználni , hogy a Bucs D képtelen egy olyan elkapó megállítására mint a lényegében tökéletesen játszó Julio Jones. S hallatlan az is, hogy az egész meccs során lényegében semmilyen nyomást nem engedtek irányítójuk felé. Pimaszul szemtelen ez a Falcons, mert minden esélye megvan annak, hogy rájátszásba jussanak, hasonlóan a többi NFC South csapathoz. Kivéve egyet! Ez azért hallatlan pimaszság!

(Forrás: sporthub.hu)