Jump to content

Fantasy NFL: Nehezen de a Panthers végül lenyomta a Jets-t

2017. 11. 30. 23:32

Nem volt könnyű, de a Carolina Panthers egymás után a negyedik meccsét nyerte vasárnap, legyőzve a New York Jets csapatát 35-27-re.

"Nagyszerű csapatsiker." mondta az irányító Cam Newton. "Nem volt szép teljesítmény az offense részéről statisztikailag, de a végén megtaláltuk a módját a meccs megnyerésének, és ez az, amire szükség volt."

A Carolina offense lelkesen kezdte a meccset de a Panthers védelme és speciális csapata döntötte el a végén a találkozót. A Jets csapatánál volt a lendület - és az előny - miután harmadszor is pontokat szereztek öt támadásból a negyedik negyed elején, egy rövid mezőnygólla 20-18-ra vezettek. Visszakapták a labdát, de nem sokáig. A defensive end Wes Horton kiütötte az irányító Josh McCown kezéből a labdát, miközben sackelte, a linebacker Luke Kuechly a Jets 34 yardos vonalánál összeszedte a labdát és megszerezte a csapat első védekező TD-jét ebben a szezonban.

"Jó hívás volt a defensive koordinátor Steve Wilkestől." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Steve blitzet hívott. Jó belső nyomást tudtunk generálni. Az irányító próbálta megcsinálni a játékot és szerencsénk volt, hogy Wes odaért és Luke fel tudta szedni a labdát."

(Forrás: sporthub.hu)