Jump to content

Fantasy NFL: Aaron Rodgers visszatér a hétvégén

2017. 12. 13. 21:20

Pezsgőt bonthatnak a Green Bay Packers szurkolói ugyanis vasárnap este újból a liga egyik legjobb irányítója irányítja majd kedvenc csapatukat.

Aaron Rodgers tegnap este az Instagram oldalán jelentette be, hogy zöld utat kapott az orvosoktól és visszatérhet a pályára. Szükség is lesz rá ugyanis távollétében jókora lemaradásba került a Packers a rájátszásért folytatott küzdelemben.

"Nagyon hosszú utat kellett megtenni attól a naptól a mai napig de boldogan mondhatom, hogy az orvosilag engedélyezték a visszatérésemet. Mindenkinek köszönöm a sok szeretetet, támogatást, imádkozást és jókívánságaikat amelyeket az utolsó 8 hétben kaptam. Hatalmas köszönet Dr. McKenzie-nek és a hihetetlen erőnléti stábunknak." - írta Rodgers.

Rodgers a hatodik játékhéten, a csoportrivális Minnesota Vikings elleni mérkőzésen sérült meg. Anthony Barr-al ütközött és eltört a kulcscsontja majd pár nappal később sérültlistára tette a Packers. Az első mérkőzéseken rá sem lehetett ismerni a támadóegységre de idővel összekapták magukat és az utolsó két mérkőzésüket megnyerték.

Rosger távollétében 3-4-es mérleget ért el a Packers és jelenleg 7-6-os mérleggel csoportjuk harmadik helyén állnak. A csoportgyőzelemhez három győzelem kellene úgy, hogy a Vikings elveszíti mindhárom hátralévő mérkőzését így reálisan a Wild Card hely elérhető a számukra.

A Wild Card helyet sem lesz egyszerű elérni ugyanis a Saints, a Panthers, a Falcons, a Rams és a Seahawks jobb míg a Lions és a Cowboys a Sajtfejűekkel megegyező mérleggel rendelkezik.

(Forrás: sporthub.hu)