Jump to content

Fantasy NFL: 51 éves negatív bravúrt ismételt meg a Seahawks

2017. 12. 27. 10:49

Igen érdekes mérkőzést hozott a Dallas Cowboys és a Seattle Seahawks tegnap esti összecsapása. Előzetesen a támadóegységek dominanciájára lehetett számítani de a remekelő offenseek helyett a védelemről és a büntetésekről szólt a mérkőzés.

A Cowboys nem tudott touchdownt szerezni, csak mezőnygólokat rúgtak és a Seahawks végül 21-12-re megnyerte a mérkőzést. A Seahawks támadóegységét sem az olajozottság jellemezte, 60 passzolt yardot (a sack miatt elvesztett 33 yard leszámolva) és 76 futott yardot szereztek.

Így a győzelemhez elegendő volt, hogy mindössze 136 yardot szerzett a támadóegység. Emellett 11 alkalommal dobtak zászlót Seahawks játékosra amivel összesen 142 yardot léptek hátrafelé.

Egy egyszerű kivonással megállapítható, hogy úgy sikerült mérkőzést nyerni az NFL-ben, hogy több büntetést kapott a csapat mint amennyit a támadóegység össze tudott szedni.

Ilyen negatív mutatójú győzelemre utoljára 1966-ban került sor amikor is a Philadelphia Eagles csapatának sikerült megnyerni egy mérkőzést amelyen több büntetett yardot mint támadóyardot szerzett egy csapat.

(Forrás: sporthub.hu)