Jump to content

Fantasy NFL: Paxton Lynch lehet a Broncos hétvégi kezdőirányítója, jövőre pedig jöhet Kirk Cousins

2017. 12. 27. 21:16

Az idei szezonban ez már nem számít meglepetésnek de ismét kezdőirányítót vált a Denver Broncos csapata. Az új kiválasztott a csapat tavalyi elsőkörös irányítója Paxton Lynch lesz aki kezdő lehet a hétvégi Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen.

Két hete megsérült az akkori kezdő Trevor Siemian és Brock Osweiler állt be a helyére. Os egész jól játszott a Colts ellen így vasárnap a Washington Redskins ellen is a csapatban maradt. A Redskins ellen azonban már nem ment neki így egyből jöhet a csere.

Lynch a Redskins elleni mérkőzést bokasérülés miatt nem tudta vállalni de mindent figyelembe véve logikus lépésnek látszik a mostani csere. A szezon már nagyon régen elment és mivel Denverben senki sem tudja, hogy ki legyen a csapat jövőbeli kezdőirányítója így bőven megéri ez a tesztnap.

Az idei szezon nagy részében Siemian volt a kezdő és amikor "pont nem ment neki a játék" vagy megsérült jött vészmegoldásként Osweiler vagy Lynch. Utóbbi elsőkörös pick volt de kimondható, hogy bust lesz vagy már az is lett.

A hétvégi mérkőzés sok mindenen nem fog változtatni, a Siemian, Os, Lynch irányítóhármas kevés lesz a playoff részvétel megszerzéséhez. John Elway-nek ismét QB-t kell draftolnia vagy be kell valakit gyűjtenie a szabadügynökpiacról.

A piacon pedig a Redskins jelenlegi kezdőirányítója Kirk Cousins lehet az elsőszámú célpontjuk. Két éve csak szenvednek a legfontosabb poszton így Elway-nek muszáj lesz egy nagyon zsíros szerződéssel (vagy Draft választással) egy stabil irányítót szereznie.

(Forrás: sporthub.hu)