Jump to content

Fantasy NFL: Damiere Byrd a sérült tartalék listára került

2017. 12. 28. 16:51

A lábsérülés, amit az elkapó Damiere Byrd a vasárnapi győzelem során szenvedett el a Buccaneers elleni meccsen, véget vetett a szezonjának. A Panthers kedd délután sérült tartalék listára helyezte.

Byrd fájdalmas arccal lent maradt egy kickoff visszahordás után, amivel a második félidő elején a 20 yardos vonalig jutott és később az öltözőbe kellett vinni. A második negyedben végén Byrd volt az, aki 103 yardos kickoff return touchdownt ért el - ami franchise rekordot ért.

Ez a második alkalom, hogy Byrd IR-re került. A 4. héten a Patriots ellen elszenvedett kar-sérülés arra kényszerítette, hogy kihagyja a következő hét meccset, de a Panthers aktiválta őt a 13. héten.

A 15. héten a Green Bay elleni győzelem során Byrd megszerezte pályafutásának első két touchdownját. Ez a teljesítmény a Tampa Bay elleni látványos kickoff visszahordással világosan megmutatta, hogy Byrd robbanékony fegyver lehet.

"Szeretne részese lenni és remek munkát végzett. Megérdemelte. Ez a legkiábrándítóbb része." mondta Rivera. "Itt van egy fiatalember, aki mindent megtesz azért, hogy jól csinálja a dolgokat és akkor ez történik."

(Forrás: sporthub.hu)