Jump to content

A Giants újjáépítése 1. rész: az új GM és a HC

2017. 12. 29. 17:21

Egy forduló van hátra minden idők egyik legrosszabb szezonjából és fogadnék rá, hogy sokan nem a képernyő előtt fognak ülni szilveszter estéjén. Jerry Reese és Ben McAdoo eltávolításával két fontos pozíció is nyitottá vált. Egyelőre csak tippelni tudunk a jelöltekkel kapcsolatban, de úgy érzem, hogy érdemes belemenni a fantáziálgatásba, lássuk milyen tulajdonságokkal bíró szakembereket ültetnék én és a tulajdonosi kör a székbe.

Nem egyszer házon belül oldottuk meg a general manager kérdését, így elsőként ezt a lehetőséget érdemes megvizsgálni. Jelen pillanatban két alkalmazott, Marc Ross és a jelenlegi ideiglenes GM, Kevin Abrams kapott lehetőséget arra, hogy interjún is bizonyíthassa a rátermettségét. Nem ez a kinevezés lenne a legszexibb húzás, hiszen Ross számos alkalommal próbálkozott már más csapat háza táján és rendszeresen sikertelenül járt, ráadásul a scoutinggal is akadnak kérdőjelek. Abrams elsősorban a fizetések menedzseléséért volt eddig a felelős és ott sem lehettünk mindig teljesen elégedettek.

A második interjúalany Dave Gettleman volt, aki legutóbb a Panthers general managereként tevékenykedett és ugyan meglehetősen furcsa módon távozott, de beszélgetve néhány hazai Carolina szurkolóval nekem az jött le, hogy rendkívül pozitív az ő megítélése és ha tehetnék visszacsinálnák a kirúgását. Korábban hosszú évekig volt már Giants alkalmazott, így ismeri a légkört. Dolgozott együtt Ernie Accorsival is, ami érzésem szerint őt teszi favorittá.

(Forrás: sporthub.hu)