Jump to content

Panthers rájátszás forgatókönyvek a 17. héten

2017. 12. 29. 21:21

A Carolina Panthers biztosított magának egy helyet az NFC rájátszásában.

Melyik lesz ez a hely? Nos, ezt annyira egyszerű megmondani, mint a vasárnapi győzelem volt a Buccaneers ellen, amellyel biztosították a helyüket a rájátszásban.

A Carolina nem lehet az első számú kiemelt vagy a 6. kiemelt és a legvalószínűbbnek tűnik az 5. számú kiemelés és az idegenbeli meccs a wild card hétvégén. De minden más, az első körös pihenőhét és a 2. helyes kiemelés a szezon utolsó hetében dől el.

2. helyes kiemelés: A pihenőhét érdekében a Panthersnek elsősorban nyernie kell a Falcons ellen, a Saintsnek ki kell kapnia a Buccaneers csapatától, kell a Rams veresége a 49ers ellen és a Vikings veresége a Bears csapatától.

3. helyes kiemelés: A Panthers győzelme és a Saints veresége azt jelentené, hogy a Carolina lenne az NFC South bajnoka. A Rams vagy a Vikings veresége kell még ahhoz, hogy a Carolina feljebb lépjen a divízió bajnokok közötti rangsorban.

4. helyes kiemelés: A Panthersnek nyernie kell, a Saintsnek ki kell kapnia, hogy a Carolina legyen a divízió bajnoka. Akkor, ha a Rams és a Vikings is nyer, a Panthers lesz a 4. kiemelt és fogadják az ötödik kiemelt Saints csapatát a wild card hétvégén.

5. helyes kiemelés:  Ha a Saints megnyeri a meccsét vagy ha a Panthers kikap, a Carolina csak 5. lehet és a 4. kiemelthez látogat - valószínűleg a Saints csapatához, de lehet ellenfél a Rams is.

(Forrás: sporthub.hu)