Jump to content

NFL hírek: Chad Ochocinco Johnson visszatérne az NFL-be és a Jaguars játékosa lenne

2017. 12. 31. 21:18

A hétvégén biztossá vált, hogy a Jacksonville Jaguars playoff szereplő lesz az idei szezonban. A rájátszásba bejutottak de az offense problémákkal küzd elkapó fronton mert a hétvégi mérkőzésen is elvesztették az egyik receiverüket.

 

Az elkapósor problémái miatt a múlt héten felhozták Jaelen Strong-ot a gyakorlócsapatból. Strong a 49ers ellen lejátszotta idei első mérkőzését de sokáig nem maradhatott a pályán. 3 elkapás, 38 elkapott yard és 1 elkapott TD majd jött a sérülés.

Strong térdében elszakadt a keresztszalag így egy rövid mérkőzés után véget is ért a szezonja. Allen Hurns a múlt héten edzésbe állt de nem játszott a 49ers ellen és Marqise Lee csak a playoffban tér vissza így marad a Keelan Cole, Dede Westbrook, Jaydon Mickens elkapó hármas.

Az NFL-től már visszavonult Chad "Ochocinco" Johnson kapott a Jaguars elkapóproblémáin és twitter oldalán jelezte, hogy szívesen visszatérne a ligába. Elmondta, hogy a közelben lakik, jó fizikai állapotban van és akár már holnap is edzésbe tud állni.

A liga korábbi bohócának bejelentkezését azért nem kell komolyan venni ugyanis már a 39. életévében jár az elkapó és 2012 óta nincs NFL csapata. Legutoljára a Miami Dolphins játékosa volt de nem lépett pályára tétmérkőzésen és az akkori elküldése igen emlékezetesre sikerült ugyanis a Hard Knocks kamerái előtt küldte el Joe Philbin a Dolphins akkori vezetőedzője.

(Forrás: sporthub.hu)