Jump to content

Tom Brady teljes edzésmunkát végzett, Rob Gronkowski viszont kihagyta a tegnapi edzésnapot

2018. 01. 28. 23:17

Ha most vasárnap játszanak a Super Bowl-t akkor Rob Gronkowski nem lépne pályára a nagydöntőn. A sérülésjelentés szerint a New England Patriots tight endje "Out" státuszt kapott a hétvégére.

Az All-Pro tight end a múlt hétvégi Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen szenvedett agyrázkódást. Gronk a Főcsoport döntőt sem tudta befejezni és a hét összes edzésnapját ki kellett hagynia.

Tom Brady jobb keze az egyik múlt heti edzésen sérült meg de ez nem nagyon hátráltatta a Jaguars elleni mérkőzésen. A szerdai edzésnapot még kihagyta, csütörtökön limitáltan edzett de tegnap teljes edzésmunkát tudott végezni.

Az irányítóval megegyező edzésprogramja volt a csapat safetyjének Devin McCourty-nak. A vállsérüléssel bajlódó védő is csak tegnap tudott teljes edzésmunkát végezni.

Gronkhoz hasonlóan Deatrich Wise (agyrázkódás) is kihagyná a döntőt ha azt most vasárnap rendeznék. Malcom Brown (láb) védőfalember nem tudott edzeni az utolsó két napon, Mike Gillislee (térd) running back és LaAdrian Waddle (térd) offensive tackle pedig limitált edzésmunkát végzett a héten.

Természetesen az Eagles csapatát sem kerülték el a sérülések, a Philadelphia-i csapatnál négy játékos került fel az injury reportra. Timmy Jernigan védőfalember betegség miatt nem edzett míg Jay Ajayi bokasérülés miatt volt kénytelen kihagyni az utolsó két edzésnapot. Kenjon Barner running back (betegség) és Dannell Ellerbe linebacker (combhajlítóizom) sérülés ellenére tegnap már teljes edzésmunkát tudott végezni.

(Forrás: sporthub.hu)