Jump to content

Alex Smith 94 millió dolláros szerződéssel csatlakozott a Redskinshez

2018. 01. 31. 23:07

Hajnalban jött az óriási bejelentés és kiderült, hogy a Washington Redskins megszerezte Alex Smith játékjogát. A Kansas City Chiefs irányítójáért cserébe a Redskins átadja a harmadik körös választását és Kendall Fuller cornerback játékjogát.

Emellett kiderült, hogy az irányító nem viszi magával a Chiefs-es szerződését mert új szerződést kötött a Redskins-el. Smith négyéves, 94 millió dolláros szerződést írt alá az új csapatával amely 71 millió dolláros garantált keresetet tartalmaz.

A trade-el Smith jövője mellett még két dolog biztossá vált. Az egyik, hogy a Chiefs a tavalyi elsőkörös választottjával, Patrick Mahomes vág neki az idei szezonnak. A másik pedig az, hogy Kirk Cousins új csapat mezében fog pályára lépni az idei szezonban.

Cousin az utolsó két szezonban franchise taggel játszott és Smith új szerződése miatt biztosan nem kapja meg a harmadikat. A New York Jets, Denver Broncos, Buffalo Bills, Cleveland Browns vagy az Arizona Cardinals lesz a következő csapata és az aláíráskor valószínűleg Ő lesz a liga legjobban fizetett irányítója.

(Forrás: sporthub.hu)