Jump to content

Fantasy NFL: Milyen posztokra igazoljanak szabadügynököt?

2018. 01. 31. 23:15

Tippek!

Futót a draftról érdemes hozni, hiszen ezen a poszton az átlagosnál jobban elhasználódnak a játékosok. Ehhez képest az elmúlt időszakban Rashad Jennings és Shane Vereen is érkezett, míg olyan játékosokat draftoltunk mint Andre Williams és Paul Perkins. Van rá esély, hogy jövőre Perkins sem lesz a keretben, aki Williams-hez hasonló lejtmenetet mutatott be. Úgy érzem, hogy óvatosabbak leszünk vele. Vereenhez hasonlóan Orleans Darkwa szerződése is lejárt, aki korrekt minőséget képvisel, bár egyedül ő sem fog mérkőzést nyerni. Ha nem tudjuk megtartani, akkor egy hozzá hasonló RB-t próbálnék megszerezni, a draftról pedig az első három kör valamelyikéből lehetne stabilizálni a posztot.

Az elkapóinkra nem lehet panasz, persze ehhez az is kell, hogy szerencsésebbek legyünk a sérülésekkel. Korszakos tehetség Odell Beckham Jr., akinek egyedül a túlzott győzni akarást követő hisztijeit kell leküzdenie. Sterling Shepard a liga egyik legveszélyesebb slot elkapója, aki ugyan nem képes olyan gyakori nagy játékokra, mint OBJ, de megmutatta, hogy ő is tud 50-60 yardot haladni a labdával. Ugyan jó gyerek Tavarres King és Roger Lewis is, de ez a szezon mindenkit rádöbbenthetett arra, hogy nem alkalmasak kezdő WR-nek. Mint korábban leírtam nagyon nagy esélyt látok Brandon Marshall elküldésére, így itt is egy olcsóbb, de használható játékos lehet a megoldás.

Szerencsére nem vagyunk nagy gázban, hiszen Evan Engram már most olyan számokat hozott, amit egy második-harmadik számú elkapótól várnánk. Ha limitálja a dropjainak a számát, akkor a liga egyik legveszélyesebb TE-je válhat belőle. Jó kombinációt alkot Rhett Ellisonnal, aki a blokkolásban jeleskedik, így végre nem kell nagy befektetésekben gondolkodni.

(Forrás: sporthub.hu)