Jump to content

Josh McDaniels-t kirúgta az ügynöke

2018. 02. 10. 22:30

Az nem meglepő hír ha egy játékos vagy edző ügynököt vált gondolván, hogy más jobban képviseli majd az érdekeit. Tegnap azonban rendhagyó módon történtek a dolgok és most az ügynök küldte el az ügyfelét.

Bob LaMonte képviselte korábban a New England Patriots offensive koordinátorát Josh McDaniels-t de miután az edző átverte az Indianapolis Colts vezetőségét az ügynök azonnal elküldte az ügyfelét.

LaMonte nem csak McDaniels-t hanem a Colts jelenlegi general managerét Chris Ballard-ot is képviseli ami még gördülékenyebbé tette, hogy az edző Indianapolisba kerüljön. Vagyis majdnem.

Az ügynök elmondása szerint semmit sem tudott McDaniels tervéről és állítása szerint Őt csak azután értesítette miután felhívta Ballard-ot, hogy közölje vele visszalép a Colts vezetőedzői posztjától.

McDaniels ezzel a húzással alaposan lerombolta a reputációját. Az általános vélemény szerint remélik, hogy McDaniels számításai bejönnek a Patriots-nál mert ezután a húzás után máshol nem kell majd állást vállalnia az NFL-ben. Legalábbis vezetőedzőként nem.

Egyes források szerint McDaniels azért tért vissza mert Bill Belichick szerződése lejár a 2018-as szezon után és Robert Kraft az offensive koordinátorral akarja bebiztosítani a folytonosságot. Más hírek szerint erről szó sincs, csupán annyit ígértek a számára, hogy Belichick átadja minden tudását az edző számára.

(Forrás: sporthub.hu)