Jump to content

Russell Wilson-t eltradelte a baseballcsapata

2018. 02. 10. 22:35

No azért nem kell megijedni, a Seattle Seahawks Super Bowl győztes irányítója egyelőre nem tervezi, hogy sportágat vált de ha ütögetni támad kedve akkor már egy másik csapatnál kell bejelentkezni.

Texas Rangers eltradelte az irányító játékjogát a New York Yankees-el. Wilson korábban ellátogatott a Rangers tavalyi edzőtáborába és ennél többre az új csapata sem számíthat.

A jelenleg 29 éves Wilson nem akar Deion Sanders vagy Bo Jackson nyomdokaira törni és nem fog egyszerre két Major sportban játszani. Az idei szezonban is az NFL-re fókuszál majd a négyszeres Pro Bowl-er irányító.

"A foci a szenvedélyem és a megélhetésem de a baseball is az életem nagy részét képzi. Fizikálisan és mentálisan is sokat tanultam a baseball pályán ami segít, hogy kiváló NFL játékos legyek. Szeretném megköszönni Rangers-nek, hogy otthon érezhettem magam náluk. Nagyon örülök, hogy a New York Yankees tagja lehetek de örökké hálás leszek, hogy tagja lehettem egy olyan világszínvonalú csapatnak mint a Rangers." - nyilatkozta Wilson.

(Forrás: sporthub.hu)