Jump to content

A Steelers vezetői elkezdték előkészíteni Le’Veon Bell szerződését

2018. 02. 12. 15:29

A jelek szerint a Pittsburgh Steelers vezetői nem szerencsétlenkednek tovább és elkezdtek szabad helyet képezni a támadósor egyik legértékesebb játékosának új szerződéséhez. Le’Veon Bell a tavalyi szezont franchise taggel játszott végig de a mostani lépések szerint végre meg fogja kapni a vágyott hosszútávú szerződését.

Ennek első lépéseként átalakították David DeCastro és Stephon Tuitt szerződését. Igazából minden maradt a régiben csak egy kicsit eljátszottak a számokkal. Az átstruktúrálással 13.26 millió dollár szabad helyhez jutottak az idei fizetési sapkában de megterhelték a jövőbeli keretüket.

DeCastro eredetileg 7.6 millió dollárt foglalt el idén de az átalakítás után már csak 790 ezer dolláros alapfizetése van. Nem kell félteni, hogy éhen fog halni ugyanis a 6.8 millió dolláros különbözetet aláírási bónuszként előre megkapja. 5 milliót megspóroltak a játékoson de a 1.7 millió dollárral megnövelték a jövőbeli fizetési sapkájukat.

Tuitt eredetileg 10,21 millió dollárnyi helyet foglalt el de mostantól Ő is 790 ezer dolláros alapfizetésért játszik. Az átalakítás után 5,4 millió dollárt foglal idén de a jövőbeli fizetési sapkákat 2 millió dollárral megnövelték.

Ha nem tudnak megegyezni Bell-el akkor március 6.-án ismét franchise taget fog kapni ami szerint 14,5 millió dollárt keresne a 2018-as szezonban. Ezt a lehetőséget mindkét fél szeretné elkerülni. A running back várhatóan ötéves 70-75 millió dolláros szerződét fog majd aláírni.

(Forrás: sporthub.hu)