Jump to content

20 millió dolláros hosszabbítás Mr. Irrelevant-nak

2018. 02. 25. 12:24

A Tennessee Titans hosszabbított kickerével Ryan Succop-al. A rúgó szerződése lejárt és szabadügynök lett volna az offseasonban. Az új szerződése öt évig köti a Titans-hez és 20 millió dollárt jelent a számára.

A szerződés 7.5 millió dollár garantált keresetet tartalmaz és Succop 8.5 millió dollárt kap meg a szerződés első két évében.

A kickert a 2009-es Draft hetedik körének utolsó helyén választotta ki a Kansas City Chiefs csapata. Mint utolsó draftolt játékos abban az évben Ő volt Mr. Irrelevant azaz Mr. Jelentéktelen. Ehhez képest azonban szép karriert tudhat magáénak.

Succop tavaly játszotta a negyedik szezonját a Titans játékosaként és 35 mezőnygólt értékesített (42 rúgásól) ami az ötödik legjobb volt a kickerek között. Rúgásaival 136 pontot szerzett a csapatának amivel kilencedik lett a rúgók között.

A Titans a szerződés magas értéke ellenére azonban bebiztosította magát. Succop az új szerződése szerint 2.25 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezik az idei, 2.5 millióssal pedig a következő szezonban. 2019-ben 1.75 milliós garantált tartalom áll a szerződésben amit sérülés esetén kapna meg vagy akkor ha a szezon ötödik napján a rosteren lenne.

A szerződés felépítése alapján nincs bebiztosítva a jövője mert ha nem javít a pontosságán akkor egy év múlva szabadügynök lehet.

(Forrás: sporthub.hu)