Jump to content

Egyik Vikings irányító sem kap franchise taget

2018. 02. 25. 12:21

Pletyka szinten elindult a találgatás, vajon mi az oka annak, hogy egyik irányítónkkal sem tárgyalnak a hosszabbításról.

Mint tudjuk mind a három irányítónk (Bridgewater, Keenum, Bradford) szerződése lejár az idény végén, így amennyiben nem hosszabbítunk egyikükkel sem irányító nélkül marad a csapat, ami persze nem igaz, mert Sloter még itt van. Eddig semmi nem utalt arra, hogy bármelyik szabadügynökké váló irányítóval tárgyalna a Vikings és most szárnyra kapott egy olyan pletyka is, hogy franchise tag-et sem használnak fel, hogy magukhoz láncolják valamelyiküket. 

Kétségtelenül Keenum maradása mellett tenné le a voksát a szurkolók jelentő hányada és a szakírók véleménye szerint is vele kéne a Vikings-nak tovább folytatnia, ennek ellenére ő sem kap majd idén maradásra bíró franchise tag-et. Bár ennek kiosztására még csak nem rég van lehetőség idén, de elvileg belülről jött az infó, hogy nem is fognak senkire sem lakatot rakni.

A fizetési sapkában még majdnem 50 millió dollár van, de egy franchise tag-el elég sok elmenne ebből és talán emiatt a nagy kivárás a csapat részéről. Persze sokan mondogatják azt is, hogy nehogy túl sokáig képviseljék a várakozó álláspontot és esetleg Keenum-ra már csak, mint szép emlék tudjanak tekinteni, mikor egy másik csapatnál bemutatták.

(Forrás: sporthub.hu)