Jump to content

A Patriots hosszabbított running backjével Brandon Bolden-el

2018. 02. 28. 22:46

A New England Patriots nincs túl jó helyzetben a fizetési sapkájával ugyanis csak 18 millió dollár hellyel rendelkeznek. Több játékos elküldésére is számítani lehet de a tisztogatás előtt elkezdtek foglalkozni a lejáró szerződésű játékosok megtartásával.

A backfielden a legtöbb játékosnak lejár a szerződése de ma kiderült, hogy Brandon Bolden jövőre is Foxborough-ban játszik majd. A Pats ma egyéves, 880 ezer dollár hosszabbítást kötött a running backjével. A szerződés 170 ezer dollár garantált keresetet tartalmaz.

Bolden már hat szezon óta a Pats játékosa de eddig főként a speciális egységben számítottak a szolgálataira. Az eddigi szezoncsúcsát 63 futókísérlet és 271 futott yard jelenti a támadósorban. Összesen 912 futott yardot szerzett az NFL-ben de mindezt jónak számító 4.2 yardos átlaggal hozta össze.

Bolden a Dion Lewis, Rex Burkhead, Mike Gillislee, James White négyes mögött nagyon kevés lehetőséget kapott a tavalyi szezonban. Lewis és Burkhead várhatóan távozik majd az offseasonban, White-ot pedig főként a passzjátékban használták így az sem elképzelhetetlen, hogy a liga minimumot jelentő szerződés ellenére is nagy szerep vár majd rá az támadóegységeben.

(Forrás: sporthub.hu)