Jump to content

Martellus Bennett folytatni akarja bár (szinte biztosan) nem a Patriots játékosa lesz

2018. 02. 28. 22:42

Martellus Bennett tavaly bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul. Akkor még a Green Bay Packers játékosa volt majd egy viharos "szakítás" után csatlakozott korábbi csapatához a New England Patriots-hoz.

A tight end a hírek szerint időközben meggondolta magát és visszatérne az idei szezonban is. A 30 éves játékos még kétéves szerződéssel rendelkezik de ennek ellenére nem biztos, hogy a tavalyi vállsérüléses ügye után lesz csapata az idei szezonban.

A jelenlegi szerződése szerint 6.1 millió dollárt foglal el az idei, 6.5 millió dollárt pedig a jövő évi fizetési sapkából. Jó hír a Patriots vezetői számára, hogy a játékos elküldésével a teljes összeg egyetlen cent nélkül felszabadítható.

Még nincs hivatalos információ Bennett Pats-es jövőjéről de március 14.-ig dönteniük kell. Ezen a napon aktiválódik a tight end 2 millió dolláros kerettagsági bónusza. Szóval a csapat ezután már csak ráfizetéssel szabadulhatna meg a játékosától.

Persze van egy másik lehetőség is. Elküldik a határidő előtt és nincs halott összeg a sapkában. Bennett kikerül a piacra és ha nem viszi el senki, vagy alacsonyabb összegű szerződést kínálnak neki akkor új szerződést köthetnek vele. A tight end visszatér és még spórolnak is.

(Forrás: sporthub.hu)