Jump to content

Fantasy NFL: Saquon Barkley lehet a Browns 1/1-es választottja

2018. 03. 08. 23:00

A Cleveland Browns irányítóproblémával küzd ami önmagában nem hír hiszen az újjáalakulása óta képtelenek megtalálni a csapat franchise (vagy legalább elfogadhatóan teljesítő) irányítóját. Idén az Övék az első és a negyedik választás azonban egyes hírek szerint nem biztos, hogy irányító érkezik az első helyen.

A tavalyi második körös DeShone Kizer nem vált be és a Cody Kessler, Kevin Hogan páros sem lehet több mint tartalékirányító. Az első helyen értelemszerűen bárkit kiválaszthatnának de a negyedik helyen is biztosan elérhető lesz az idei évfolyam valamelyik Top irányító ígérete.

Egyes GM-ek azonban azt vallják, hogy ne a legnagyobb hiányposztodra válassz hanem húzd ki az elérhető legjobb játékost. A Scouting Combine után jelenleg a Penn State running backje Saquon Barkley számít a Draft legjobb játékosának. Barkley nem csak a földön veszélyes hanem a passzjátékba is nagyszerűen bevonható. Egy fiatal Le'Veon Bell.

Szóval ha ezt az filozófiát követik akkor running back lesz az idei első választott. Legutoljára ez 1995-ben fordult elő. Akkor Ki-Jana Carter-t választotta ki a Cincinnati Bengals. Ez a pick mondjuk nem jött be, kilenc szezon alatt 4 csapatnál is megfordult, 1.144 yardot és 20 futott TD-t szerzett a pályafutása alatt.

(Forrás: sporthub.hu)