Jump to content

A Bills fel akar tradelni egy Top irányító ígéretért

2018. 03. 21. 23:25

A Buffalo Bills az idei offseasonban eddig eltradelte az utóbbi évek kezdőirányítóját Tyrod Taylor-t majd a szabadügynökpiacról szerződtette az eddigi pályafutását Andy Dalton tartalékaként végig padozó A.J. McCarron-t.

A hírek szerint azonban McCarron szerződtetésével nem áll le a csapat vezetősége és a Draftról is be akarja húzni az évfolyam egyik legígéretesebb irányítóját. Ez a jelenlegi helyükön nem valósulhat meg így fel kell tradelniük az első kör elejére.

Egyes hírek szerint kapcsolatba léptek a Cleveland Browns vezetőségével, hogy az első pick elcseréléséről tárgyaljanak. Az ESPN.com azonban cáfolta ezt a hírt és a legtöbben a második pick, azaz a New York Giants választásának megszerzését tartják reálisnak.

A Bills eredetileg az első kör 21. és 22. választását birtokolta de miután elcserélték Cordy Glenn offensive tacklet a Cincinnati Bengals csapatával a 21. helyről feljöttek a 12. helyre. A második választás igen értékes így sok mindent, többet mint a két első körös választást, kell majd bedobni az üzlethez.

Van aki a két idei első, az idei második és a jövő évi második körös választást tippeli. Van aki csak idei pickekben gondolkodik és a két első, a második, a harmadik és a hatodik körös átadását tartja reálisnak.

Csak példaként a közelmúltban is volt két nagy második választást érintő irányító trade. 2012-ben Robert Griffin III megszerzéséért a Redskins átadott három első és egy második körös választást a St. Louis Rams csapatának.

2016-ban a Philadelphia Eagles öt választást adott a Browns-nak Carson Wentz kiválasztásáért. Két első, egy második, egy harmadik és egy negyedik körös választást adott és megkapta a Wentz kiválasztásához felhasznált második és tavalyi negyedik körös választást.

A Bills feltradelése jelenleg csak elmélet, közel sem biztos, hogy a Giants le akar mondani a választásáról. A második helyen kiválaszthatják az évfolyam legígéretesebb játékosát Saquon Barkley running backet amivel egy igen veszélyes fegyvert kapna Eli Manning.

(Forrás: sporthub.hu)