Jump to content

Fantasy NFL: A Green Bay Packers alaposan belevetette magát a szabadügynökpiacba

2018. 03. 23. 23:35

A Green Bay Packers híres volt róla, hogy nem a szabadügynökpiacról hanem a Draftról tölti fel a keretét. Az utóbbi időben azonban már a piacon is szét szoktak nézni. Tavaly Martellus Bennett tight endet szerződtették ami finoman szólva is hatalmas kudarc lett de idén "még ennél is tovább mentek".

Elsőként lecsaptak a szebb időket is megélt Jimmy Graham tight endre majd szerződtették a New York Jets-től elküldött Muhammad Wilkerson-t.

Graham pályafutása első öt szezonjában a New Orleans Saints játékosa volt és a Szenteknél futotta pályafutása legjobb szezonjait. Most hároméves, 30 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Az évi 10 millió dolláros szerződés igazán jónak mondható mert pályafutása legrosszabb szezonját zárta tavaly. Csak 520 elkapott yardot szerzett és elkapásonkénti átlaga 9.1 yard volt.

Wilkerson egyéves, 5 millió dolláros szerződést kötött a Packers-el. A defensive end egy "prove it" (bizonyíts) szerződést kötött amivel egy minőségi védőfalembert szereztek a Sajtfejűek. Graham-hez hasonlóan azonban Wilkerson is pályafutása egyik leggyengébb szezonját zárta. 46 tacklet és 3.5 sacket szerzett amelynél kevesebbet csak újonc szezonjában tudott felmutatni.

(Forrás: sporthub.hu)