Jump to content

Fantasy NFL: A Patriots hosszabbított a hétszeres Pro Bowl-er játékosával

2018. 03. 23. 23:21

Kiderült, hogy Matthew Slater továbbra is a New England Patriots játékosa marad. Kedden este bejelentették, hogy az elkapó, aki igazából a speciális egység legfontosabb játékosa, kétéves hosszabbítást kötött így a 11. profi szezonjában is a Patriots játékosa lesz.

A jelenleg 32 éves játékos szerződése lejárt így kikerült a szabadügynökpiacra. Egy kicsit szétnézett a piacon, találkozott a Pittsburgh Steelers vezetőségével de végül Foxboroughban maradt pedig Cordarrelle Patterson megszerzése után sokan előrevetítették a távozását.

Slater elkapói tehetségéből az eddigi egy évtized alatt finoman szólva nem sokat láthattunk de a speciális egység kulcsjátékosává és kapitányává nőtte ki magát. Elkapóként mindössze egyetlen elkapással rendelkezik. Mondjuk azzal szépen hozott az offensenek mert 42 yardot szerzett.

Speciális egység játékosként az utolsó hét szezon mindegyikében bekerült a Pro Bowl keretbe. Emellett négyszer beválasztották az All-Pro első, egyszer pedig az All-Pro második csapatába. 134 tacklet, 1 kierőszakolt fumblet és 637 yardot termelt a speciális egységben.

(Forrás: sporthub.hu)