Jump to content

A Panthers két évre leigazolta a safety Searcy-t és a corner Cockrell-t

2018. 03. 27. 10:55

A safety Da'Norris Searcy és a cornerback Ross Cockrell, a két defensive back, akik 11 NFL szezont játszottak már és 65 alkalommal voltak kezdőjátékosok az elmúlt három szezonban, kétéves szerződést írt alá a Panthers csapatával.

Mindkettőjüket a negyedik körben draftolta a Bills (Searcy-t 2011-ben, Cockrell-t 2014-ben) és mindkettőjüknek van kötödése North Carolina-hoz. Searcy a University of North Carolina csapatában játszott, míg Cockrell a Charlotte Latin High School és a Duke University csapatában.

Searcy-t, aki 29 éves, a Titans körülbelül két héttel ezelőtt küldte el az új bajnoki év kezdete előtt, 2017-ben megbízható tartalékjátékos volt és 27 meccsen kezdett 2015-ben és 2016-ban. A 180 cm magas, 94 kg-os játékos a Titans harmadik safety-je lett tavaly, miután a Tennessee egy évvel ezelőtt leigazolta a szabadügybök Johnathan Cyprien-t.

A Panthers-nél Searcy egy olyan csapathoz csatlakozik, amely lehetőséget nyújt arra, hogy újra stabil kezdőjátékos legyen. A Carolina keresi Kurt Coleman helyettesét, akit a múlt hónapban küldtek el, a játékos a veterán Mike Adams párja lehet majd. Searcy csak öt meccset hagyott ki a hét NFL szezonja során és karrierje során a 107 meccsének több mint a felén kezdett.

Searcy, ahogy Adams is, elsősorban strong safety, de a strong safety és a free safety közötti különbség nem különösebben fontos a Carolina védelmi rendszerében.

Searcy folyamatosan az egyetem után folyamatosan lépkedett felfelé a ranglétrán, elsősorban a speciális csapat játékosa volt a Bills csapatában az első két szezonja során. 2013 a leghatékonyabb szezonja volt statisztikailag, 69 tackle-t ért el, ami karrierjének legjobb teljesítménye, két touchdown-t is szerzett, egy 74 yardos fumble visszahordás és egy 32 yardos interception visszahordás után.

2014-ben stabil kezdőjátékos volt, majd a szezont követően leigazolta a Titans korlátlan szabadügynökként, ahol 2015-ben és 2016-ban szintén kezdő volt. Hét éves pályafutása során Searcy 323 tackle-t, nyolc interceptiont, 28 levédekezett passzt, 4,5 sack-et és 13 yardveszteséges tackle-t ért el.

Cockrell, aki 26 éves, 32 mérkőzésen kezdett az elmúlt három szezonban a Steelers és a Giants csapatában. Karrierje során 157 tackle-t, öt interception-t és 36 levédekezett passzt ért el.

Miután Cockrell elsősorban a speciális csapatban játszott újoncként 2014-ben, a Bills a 2015-es szezon kezdete előtt lemondott a 183 cm magas, 87 kg-os játékosról. A Steelers néhány nappal később leigazolta és azonnal szerepet is kapott a csapatban, kezdőként is pályára lépett. 2016-ban Cockrell minden meccsen kezdett a Pittsburgh csapatában külső corner poszton.

A Steelers elcserélte Cockrell-t a Giants csapatával az előző szezon kezdete előtt egy hetedik körös választásért cserébe. Minden meccsen játszott, kilencszer volt kezdő, karrier csúcsot ért el három interception-nel, mielőtt a szezon végén korlátlan szabadügynök lett.

A Panthers azután igazolta le a játékost, hogy Daryl Worley-t, aki James Bradberry párja volt a tavalyi szezonban, az Eagles csapatához került egy trade után, cserébe az elkapó Torrey Smith érkezett. A Carolina úgy gondolta, hogy megtalálta az új kezdőjátékosát, amikor megállapodott a corner Bashaud Breeland-dal a múlt héten, de Breeland-ot végül nem igazolták le, miután nem ment át a fizikai felmérőn.

Cockrell 32 meccsen kezdett karrierje során; Bradberry 29 alkalommal volt kezdő. Captain Munnerlyn a kilenc éves karrierje alatt 80 meccsen kezdett, de leginkább a nickel corner poszton. A másik öt corner, akik jelenleg a Carolina keretében vannak, összesen hat alkalommal voltak kezdők az NFL-ben.

(Forrás: sporthub.hu)