Jump to content

Fantasy NFL: A tulajdonos eltradelné az elkapó holdout-al fenyeget

2018. 03. 27. 10:41

Ma reggel egyre több sajtótermék, különböző köntösbe burkolva megjelentette a hírt: John Mara nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a csapat OBJ-t (is) elcserélje.

Mostanában három negatív hír is keringett Odellről, megjelent egy felvétel, ahol állítólag verekedésbe keveredik, illetve biztonsági embereinek viselkedése miatt nagy összegre beperelik, egy korábbi videón gyanús anyagokkal látható.  A verekedés videót cáfolták, a többi hírt is ügyvédek segítségével cáfolja. De most itt nem is ezen hírek valódi- vagy álhír volta a téma.

Tudjuk, OBJ kijelentette, hogy a legjobban fizetett játékos szeretne lenne, de legalábbis számít arra, hogy tehetségének, képességének megfelelő fizetést kapjon.

A tulajdonos John Marának úgy tűnik elege lett abból, hogy OBJ-vel kapcsolatos kérdésekre válaszoljon. Ilyen választ adott az OBJ-vel kötendő szerződést firtató, menetrendszerű kérdésre:

"Erre a kérdésre nem válaszolhatok ilyen vagy olyan módon. Szó sincs róla, hogy árulnánk. Még egyszer, amikor egy 3-13-as szezonon vagyunk túl, olyan gyengén játszottunk ahogy, akkor nem mondhatom, hogy bárki is érinthetetlen lenne."

"Kezd elegem lenni a Beckham viselkedését firtató kérdésekből. Úgy gondolom, ő tudja, hogy mit várunk tőle és minden tőle függ."

OBJ egyedülálló személyiség, kimagasló képességű játékos, egyelőre az NFL legnagyobb tehetsége. Olyan valaki, aki megéri a vele való különleges foglalkozást. Az kétségtelen, hogy oda kell rá figyelni, befektetést igényel (itt most nem az anyagi befektetésre gondolok). De ez többszörösen megtérülő befektetés lehet. Személy szerint sokkolna, ha a Giants elengedné. Azt mondják, egy zseni sem ér annyit, hogy ennyit foglalkozzanak vele. Egy zseni nem, de Odell Bekcham igen. Úgy vélem annak van most a legnagyobb esélye, hogy ezt az évet még egy éves szerződéssel csinálja végig, utána franchise tag-et kaphat. De semmi nincs eldöntve.

(Forrás: sporthub.hu)