Jump to content

A Patriots-nál nem zárják ki Rob Gronkowski eltradelését

2018. 03. 31. 17:47

Mint egy friss hírből kiderült, hogy még egyáltalán nem biztos Rob Gronkowski visszatérése. Legalábbis az nem biztos, hogy a New England Patriots csapatánál folytatja a pályafutását. A tight end ügynökének, Drew Rosenhaus-nak állítása szerint egyelőre semmi sem változott Gronk státuszával.

A Boston Sports Journal újságírója Greg A. Bedard lehozta, hogy a Patriots vezetősége (pontosan Bill Belichick-et nevezte meg) nem zárja ki a tight end eltradelésének lehetőségét. A vezetőedző baráti körétől származik az információ.

A vesztett Super Bowl utáni nyilatkozatában Gronk meglebegtette a visszavonulás lehetőségét amit később hivatalosan is megcáfoltak. Azóta igazából nem volt új hír Gronkról és a játékos sem foglalkozik a jövőjével mert videók alapján végigbulizza az offseasont.

Még semmi sem biztos de érdeklődőként már meg is jelölték a San Francisco 49ers és Los Angeles Rams csapatát. A 49ers-nél Gronk együtt játszhatna Jimmy Garropolo-val míg a Rams vezetői az idei építkezéssel komolyan megcélozta a Super Bowl-t.

(Forrás: sporthub.hu)