Jump to content

Top irányítókra hajt a Buffalo Bills

2018. 04. 11. 09:25

A Buffalo Bills az idei offseasonban elcserélte korábbi kezdőirányítóját Tyrod Taylor-t és egyéves szerződéssel megszerezte Andy Dalton korábbi tartalékát A.J. McCarron-t. Ezzel azonban még nem végzett a vezetőség és a Draftról is be fognak húzni egy irányítót.

McCarron az egyéves szerződése miatt jelenleg csak rövidtávú megoldást jelent. Sean McDermott vezetőedző biztosan nem akar minden évben irányítót váltani így minden jel szerint McCarron-al a kezdőben és egy fiatal Top ígérettel a padon fognak nekivágni a következő szezonnak.

Az NFL Network mindentudójának Ian Rapoport-nak információja szerint az UCLA fiatal irányítója Josh Rosen a Bills egyik célpontja. Rosen iránt nagy a kereslet, már találkozott a Los Angeles Chargers, a Denver Broncos és a Cleveland Browns vezetőivel és holnap a ellátogat a Bills-hez is.

Rosen mellett egy másik Los Angeles-i irányítót is találkozóra hívtak. A USC irányítóval Sam Darnold-al pénteken fognak találkozni Los Angelesben ahol egy privát edzésen vesz majd részt a fiatal játékos.

A Bills jelenleg a 12. választást birtokolja de ez nem lesz elegendő az említett két játékos megszerzéséhez. Darnold nem fog ennyit csúszni mert az 1/1-es választás egyik esélyese és Rosen is le fog kerülni a Draft boardról a 12. választás előtt.

Így ha komolyan gondolják a két játékos valamelyikének megszerzését akkor még feljebb kell tradelniük. Eredetileg a 21. és 22. választást birtokolták de a Cordy Glenn üzlettel feljöttek a 12. helyre. A további feltrade-hez is adott minden lehetőség ugyanis a két első körös választás mellett két második és két harmadik körös választással rendelkeznek.

(Forrás: sporthub.hu)