Jump to content

Hue Jackson: Még mindenki versenyben van az 1/1-ért

2018. 04. 20. 12:44

A Cleveland Browns vezetőedzője Hue Jackson egy tegnapi interjújában elárulta, hogy még nem döntötték el kit fognak kiválasztani az idei Draft első helyén. Még minden egyes játékos versenyben van, hogy Ő legyen az idei Draft legértékesebb helyén kiválasztott játékosa.

A vezetőedzőt Josh Allen-ről kérdezték, hogy vajon Ő lesz-e a választottjuk amire Jackson annyit közölt, hogy Allen, Sam Darnold, Josh Rosen és Baker Mayfield is benne van a pakliban irányítófronton. Lehet, hogy az lesz a lényeg, hogy irányítófronton és igazi meglepetést okoznak majd, hogy nem QB-t húznak az első helyen.

Azt nem tudni, hogy ki lesz a választottjuk de az bizton, hogy padozni fog a szezon elején. Tyrod Taylor lesz a csapat kezdőirányítója míg az újonc tartalékként kezdi meg a pályafutását. A helyzet nem meglepő, örök kérdés az NFL-ben, hogy mi legyen a magasan Draftolt irányítókkal.

Carson Palmer 2003-as 1/1-esként végigpadozta az egész évet Jon Kitna mögött. Eli Manning 2004-es 1/1-esként újonc szezonjának első 9 mérkőzésén csak 9 passzkísérletet kapott. Vagy egy közelebbi példa, Jared Goff is csak akkor lett kezdő amikor tulajdonképpen már elment a Rams szezonja.

A padoztatás teljességgel magyarázható ugyanis egy jövőbeli Browns irányítóról beszélünk és Jackson rendszere sem irányítóbarát. DeShone Kizer is csak szenvedett tavaly, összesen 28 alkalommal vesztette el a labdát így egyáltalán nem tűnik problémásnak ha várnak az irányító bevetésével.

 

(Forrás: sporthub.hu)