Jump to content

Bowns vs Denver

2018. 12. 16. 17:34

Az NFL 15. játék hetén a Cleveland Browns Denverbe látogatott ezen az idegen Saturday Night special football dolgon. A mérkőzés nagyon fontos volt számunkra mivel még mindig van esély a Playoff-ra. A győzelem nem maradt el.

Hadd kezdjem azzal, hogy nem is tudom mit érzek. Számomra az egész dolog nagyon hihetetlen. Tavaly ilyenkor 0-15 volt a mérlegünk most pedig 6-7-1 és még mindig van esélyünk a Playoff-ra. Ez teljesen hihetetlen. Ez az egész nem csak Baker Mayfield érdeme, de a mi véleményünk az, hogy 60% az Ő érdeme. A csapat teljesen másképp viselkedik, mivel mindenki érzi, hogy a QB-n nem múlik a győzelem. Mind ezek mellett nem szabad elfelejteni, hogy a 2018-as Draft legnagyobb győztesei mi vagyunk, 14-ből 9-szer Browns játékos lett a hét újonca, ami nem hiszem, hogy valaha is előfordult.

Na de vissza a tegnap esti meccshez!

Jabrill te egy állat vagy!

Peppers szerintem élete meccsét hozta össze tegnap este. Egy hatalmas Interception, amelyre akkora szükségünk volt abban a pillanatban, mint egy falat kenyérre. Mind ezek mellet egész mérkőzésen hatalmasat játszott, ott volt mindenhol. 

Az interception mellett, pedig nem szabad elfelejteni, hogy a game végén Ő volt az aki sackelte Keenum-ot és nyerte meg a meccset nekünk. Peppers fiam ülj le ez egy 5-ös!

Baker még mindig veszélyesen ébred. 


Mayfieldnek nem ez volt az élete estélye. Dobod egy interception ami nagyon rosszkor jött, összehozott egy Fumble-t ami megint nem a legjobb dolog és egész este csak szenvedett. 

Most jön egy hatalmas DE

A különbség közte és a régi irányitóink között, hogy Ő képes megnyerni a meccset. A fenti sok sz*r mellett amit összehozott, dobod egy olyan TD passzt Perriman-nek, amit tanítani kellene. Baker hibázik, mint bármelyik Rookie, de amikor kell akkor hozza a nagy playeket és megnyeri a fontos meccseket. Számomra Ő legjobb Rookie idén, mondjon bárki bármit.

 

(Forrás: clevelandbrowns.blog.hu / fotó: pixabay.com)