Jump to content

Mi lesz Foles-al?

2020. 03. 10. 20:27

A Jacksonville Jaguars vezetősége egy ideig hezitált (legalábbis nyilvánosan), hogy Gardner Minshew vagy Nick Foles legyen a csapat kezdőirányítója de a héten bejelentették, hogy a fiatal irányító kezébe adják a karmesteri pálcát. Tehát Foles-ra így nem tartanak igényt a jövőben.

A Jaguars így szeretne megszabadulni Foles-tól akit tavaly négyéves, 88 millió dolláros szerződésért szerződtettek. Az összeg már tavaly is érthetetlen volt és a szerződésre az akkori vezető Tom Coughlin még érthetetlenebb magyarázatot adott. A New York Giants-el két Super Bowl-t nyerő Coughlin elmondása szerint azért adtak Foles-nak ilyen nagy szerződést, hogy legyen tisztelete a csapattársai előtt.

A jelenlegi helyzet szerint azonban alaposan nyögik ezt a tiszteletet mert 22.125 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. A szerződtetésekor kifizetett aláírási pénz miatt viszont az elküldésekor 33.875 millió dollár halott összeg maradna Foles utána.

A Jaguars tulajdonképpen mindenféleképpen negatívan jönne ki az üzletből de ennyi pénzért nem tarthatnak padon egy tartalékirányítót. Persze ilyen magas összegért nem fognak tolongani érte a csapatok így nagy valószínűség szerint nem tudják majd eltradelni a korábbi Super Bowl MVP-jüket.

(Forrás: nflhu.blog.hu / fotó: pixabay.com)