Jump to content

Itt nézhetitek a meccseket

2020. 09. 13. 13:48

Az arena4.hu oldalán élőben lehet követni az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulóját – derül ki a csatorna hivatalos közleményéből.

„Úgy döntöttünk, hogy az ARENA4-en élőben közvetített első NFL-forduló mérkőzéseit, a honlapunkon is elérhetővé tesszük. A döntés ideiglenes jellegű, és azért hoztuk meg, hogy azok se maradjanak le a rendkívül népszerű sportág eseményeiről, akiknek a kábelszolgáltatójánál még nem elérhető az ARENA4. Időközben a szolgáltatókkal folytatott tárgyalások természetesen folytatódnak, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb minél többen láthassák közvetítéseinket. A mérkőzéseket streaming szolgáltatónk, a Vimeo segítségével közvetítjük az ARENA4 honlapján” – olvasható a csatorna hivatalos Facebook-oldalán. 

Így öt mérkőzés is lesz, amelyet élőben követhetünk az első fordulóban: Atlanta Falcons–Seattle Seahawks (19 órától), New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers (22.15-től), Los Angeles Rams–Dallas Cowboys (hétfő, 2.15-től), New York Giants–Pittsburgh Steelers (kedd, 1.15-től) és Denver Broncos–Tennessee Titans (kedd, 4.10-től).

A csatorna egyelőre a Telekom és a DIGI kínálatában sem szerepel. 

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pixabay.com)