Jump to content

Jól indított a Patriots

2020. 09. 13. 13:56

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 1. fordulójában Cam Newton két futott touchdownnal győzelemre vezette a New England Patriotsot a Miami Dolphins ellen. A nyitó körben nyert a Baltimore Ravens, a Green Bay Packers és a Seattle Seahawks is, viszont a Tampa Bay Buccaneers kikapott Tom Brady bemutatkozó meccsén.

A New England Patriots három futott touchdownnal győzte le 21–11-re a Miami Dolphinst: ebből kettőt az új irányító, Cam Newton vállalt magára.

A Green Bay Packers pontesőben nyert csoportrangadót a nyitányon: Aaron Rodgers négy TD-passzal vezette győzelemre csapatát a Minnesota Vikings ellen (34–43).

A végső győzelemre is esélyes Baltimore Ravens esélyt sem hagyott a Cleveland Brownsnak: Lamar Jackson négy TD-passzt osztott ki,a  házigazda így 38–6-ra nyert.

A Seattle Seahawks a négy TD-passzt kiosztó Russell Wilson vezetésével 38–25-re nyert az Atlanta Falcons ellen.

A magyar idő szerint hajnali programra jutott Tom Brady bemutatkozása a Tampa Bay soraiban. A Bucs játéka igencsak akadozott a másik negyvenes quarterback, Drew Brees vezényelte New Orleans ellen, amely kihasználta a hibákat, és be is húzta a meccset. Ez volt a ligatörténet első olyan mérkőzése, amelyiken mindkét csapat kezdő irányítója betöltötte a 40 életévét (Brady 43, Brees 41 éves).

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pixabay.com)