Jump to content

NFL hírek

2020. 10. 25. 21:06

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának vasárnapi játéknapján a 18 órás kezdetű mérkőzéseken a Pittsburgh Steelers hatalmas csatában idegenben győzte le a Tennessee Titanst.

A két hibátlan csapat párharcától szoros és jó mérkőzést várhattunk – beteljesült. A vendég Pittsburgh Steelers szerzett vezetést egy TD-vel az első negyedben, majd a másodikban további 17 pontot tett fel a táblára, így magabiztos előnnyel várhatta a folytatást. A fordulást követően feljebb zárkózott a Tennessee Titans, de csak megközelíteni tudta ellenfelét, utolérni már nem (24–27).

Az Atlanta Falcons sokáig vezetett, ám egy utolsó másodperces TD-vel kiegyenlített, az extra pontot belőve pedig fordított a Detroit Lions (22–23).

Szintén szoros mérkőzést játszott  a Cleveland Browns a Cincinnati Bengalsszal, előbbi a második játékrészben fordította meg a meccset (34–37).

Green Bay Packers  nagyon magabiztosan győzte le a Houston Texanst, a hazaiak első pontjára egészen a második félidőig várni kellett (20–35). A Carolina Panthers a vereségét az utolsó percekben kihagyott mezőnygól miatt szenvedte el, így a New Orleans Saints örülhetett (27–24).

Kevés pontos mérkőzésen nyert meg a Buffalo Bills, amely elsősorban remek védekezésének köszönheti a győzelmét, mivel 10 pontot tartotta a New York Jetset (10–18).

Nem kegyelmezett a Washington Football Team a Dallas Cowboysnak. A vendégek csupán három pontot szereztek, így nem volt esélyük (25–3).

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pixabay.com)