Jump to content

Megint tolódik a csoportmérkőzés

2020. 11. 28. 12:49

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) másodjára is elhalasztotta az eredetileg csütörtökre kiírt Pittsburgh Steelers–Baltimore Ravens csoportrangadót, amelyet így kedden rendeznek meg.

A 12. játékheti találkozót először vasárnapra csúsztatták a vendégcsapat koronavírusos megbetegedései miatt, mivel azonban sorozatban ötödik napja van új fertőzött az együttesben, további két nappal későbbre tették az összecsapás időpontját. Mostanra több mint tíz játékos adott pozitív koronavírustesztet, köztük a gárda irányítója, Lamar Jackson, akit az előző idény legértékesebb játékosának választottak.

A halasztás miatt a következő, 13. játékhét menetrendjét is módosítani kellett, mivel a Ravens eredetileg jövő csütörtökön fogadta volna a Dallas Cowboyst, ezt a találkozót négy nappal eltolva hétfőre csúsztatták.

A Baltimore teljesítménye a jó szezonkezdés után visszaesett, hat győzelemmel és négy vereséggel áll, így jelen állás szerint nem jutna rájátszásba, a Pittsburgh pedig a mezőny egyetlen veretlen csapata.

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pexels.com)