Jump to content

Bejutott a Cleveland

2021. 01. 04. 10:35

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának utolsó fordulójában a Cleveland Browns 24–22-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst, így 2002 után újra bejutott a rájátszásba.

 

Cleveland Browns óriási csatában 24–22-re nyert a Pittsburgh Steelers ellen, így 18 év kihagyás után újra ott lesz a rájátszásban – érdekesség, hogy az ellenfele nem más lesz, mint a most legyőzött Steelers…

Baltimore Ravens esélyt sem hagyott a Cincinnati Bengalsnak, idegenben 38–3-ra nyert, így biztossá tette a helyét a rájátszásban.

Buffalo Bills nem kegyelmezett, 56–26-re legyőzte Miami Dolphinst, amelynek ennek ellenére is reménykedhet, hogy ott lesz a folytatásban: ehhez az kell, hogy a Jacksonville Jaguars megverje az Indianapolis Coltsot.

New York Giants egy rendkívül izgalmas végjátékban 23–19-re legyőzte a Dallas Cowboyst, így még megvan rá az esélye, hogy 6–10-es mérleggel ott legyen a playoffban – ehhez a Washington Football Team vereségére van szüksége.

A rájátszásról ezúttal lemaradó New England Patriots tét nélküli mérkőzésen 28–14-re győzte le a New York Jetset. Tampa Bay Buccaneers a 399 passzolt yarddal és négy touchdownpasszal záró Tom Brady vezetésével 44–27-re nyert az Atlanta Falcons ellen.

Minnesota Vikings fordulatos mérkőzésen 37–35-re nyert a Detroit Lions otthonában.

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pexels.com)