Jump to content

Így szerződtetett a Ravens

2021. 05. 11. 16:12

A Baltimore Ravns az utóbbi napokban alaposan megerősítette a keretét a szabadügynökpiacról.

Elsőként újraszerződtették korábbi linebackerüket Pernell McPhee-t akit a 2011-es Draft ötödik körében választottak ki majd szerződtettek egy korábbi elsőkörös defensive endet és egy elkapót.

McPhee négy szezonon keresztül volt a Holók játékosa majd mikor lejárt az újoncszerződése, és hozzá kellett volna vágni a jól fizető szerződést, elengedték a Chicgo Bears-hez. Négyéves, 39 millió dolláros szerződést kötött a Macikkal de nem töltötte ki a szerződését és tavaly már a Washington Redskins játékosa volt.

McPhee után újabb erősítés érkezett a Ravens védelmébe Shane Ray személyében. A defensive end/linebackert a Denver Broncos választotta ki a 2015-ös Draft első körének 23. helyén de nem tudta bebizonyítani, hogy megérte a magas Draft cetlit.

A Mile High-ban eltöltött négy szezonja alatt 49 mérkőzésen lépett pályára de a kezdőben nem tudta stabilizálni a helyét mert csak 15 találkozón volt tagja a kezdőnek. 94 tacklet, 14 sacket, 2 kierőszakolt fumblet szerzett és 2 passzt védekezett le.

Ray után új célpontot adtak a másodéves irányítójuknak Lamar Jackson-nak. Michael Floyd-ot a 2012-es Draft első körében választotta ki az Arizona Cardinals és Larry Fitzgerald mögött a csapat második legfoglalkoztatottabb elkapójává vált.

A csapat lehívta az opciós ötödik évét de a szezon végén letartóztatták ittas vezetés miatt (egészen pontosan részegen aludt a volán mögött) és megváltak tőle. Azóta megjárta a Patriots, a Vikings és a Redskins csapatát is de azóta már nem a régi formájában játszik.

(Forrás: nflhu.blog.hu / fotó: pixabay.com)