Jump to content

Nyert a Browns

2021. 06. 01. 12:23

A Cleveland Browns 35–30-ra legyőzte a Cincinnati Bengalst az NFL alapszakaszának 2. fordulójában, a Csütörtök Esti Rangadón.

A Cleveland futójátéka félelmetesen jól működött, Nick Chubb és Kareem Hunt együtt több mint 200 yardot tudott a „földön” haladni, emellett három touchdownt is összehozott – ebből kifolyólag a hazaiak nem is vitték túlzásba az átadásokat, Baker Mayfield 219 passzolt yarddal is sikerre vezette az együttesét, sőt, még az is belefért neki, hogy egyszer eladja a labdát.

A másik oldalon az idei játékosbörze első kiválasztottja, Joe Burrow Mayfielddel szemben rá volt kényszerítve a dobálgatásra, a találkozót összesen 61(!) passzkísérlettel fejezte be.

Noha a 23 esztendős szupertehetség a mérkőzés végén vezetett egy szép pontszerző támadást, az csupán az eredmény kozmetikázására volt elég, a Cleveland ezzel együtt is 35–30-ra legyőzte a Bengalst, és megszerezte első sikerét a 2020-as idény alapszakaszában. A tavalyi 1/1-es Cincinnati két találkozó után 0–2-es mérleggel áll.

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pixabay.com)