Jump to content

NFL: Megint kikapott a Patriots

2021. 06. 02. 12:23

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a Los Angeles Rams 24–3-ra nyert a New England Patriots ellen hazai pályán.

Cam Newtonék szinte semmit sem tudtak kezdeni az Aaron Donald vezette Rams-védelem ellen. A Pats irányítója mindössze 119 yardot passzolt egy interceptionnel. Az utolsó negyedben Bill Belichik lecserélte Newtont, Jarrett Stidham állt be a helyére.

A Rams győzelme nem forgott veszélyben. A hazaiak első hatpontosát Jared Goff futotta az első negyedben, a második játékrészben Kenny Young védő elcsípte Newton átadását és TD-t szerzett belőle. A harmadik negyedben Cooper Kupp elkapott touchdownt szerzett.

A hazaiaknál kiemelendő az újonc futó, Cam Akers, aki 171 yardot futott összesen. A Ramsben újonc running back 1993 óta nem termelt ennyi yardot egy meccsen, akkor bizonyos Jerome Bettis a Saints ellen 212 yarddal zárt.

A Los Angeles mérlege 9–4-re javult, míg a New England 6–7-tel állt. Ezzel a vereséggel eldőlt, hogy a Patriotsnak idén legfeljebb kilenc győzelme lesz az alapszakaszban. Az ESPN statisztikája szerint 2002 óta ez az első alkalom, hogy a Pats tíznél kevesebb győzelemmel zár.

(Forrás: nemzetisport.hu / fotó: pexels.com)