Jump to content

McKissic futna

2021. 07. 18. 16:05

Washingtonban a tavalyi év alapján úgy tűnik, hogy le vannak osztva a szerepek running back poszton. Antonio Gibson számít az első számú futónak, JD McKissic kapja a harmadik downos, egyértelmű passzjátékos lehetőségeket, Peyton Barber pedig a rövidyardos szituációkban kap szerepet. Közülük McKissic azonban többre vágyik

A tavaly 88 kilósan focizó futó nem akarja, hogy beskatulyázzák elkapó running backnek és meg akarja mutatni, hogy a tackle-ök közti játékoknál is hasznos tud lenni. Ennek érdekében a holtszezonban felszedett pár kilót, hogy jobban bírja a gyűrődést. Azt mondja, hogy korábbi csapattársától, Earl Thomastól tanult sokat abban a tekintetben, hogy hogyan tartsa karban a testét: sok vizet kell innia, folyamatosan masszázshengert kell használnia és heti egyszer-kétszer masszázsra is el kell mennie, lehetőleg mérkőzések után.

 

A 28 éves McKissic tavaly sokat profitált Alex Smith checkdownjaiból: 80 elkapásból 589 yardot ért el. Futásoknál kevesebb siker jutott neki, 365 yardot és 25 first downt szerzett 85 próbálkozásból. Ennél szeretne többet, amire viszont olyan sok esélye nincs, hacsak nem sérül meg Gibson előtte. A Washington edzői stábja ugyanis szeretné még többet használni a másodéves futót, és többet akarnak kihozni belőle, mint egy sima korai downos RB. Ez azt jelentheti, hogy Gibson többet lesz fent harmadik kísérleteknél és több passz mehet majd az irányába, ami épp McKissicnek tehet rosszat. 

(Forrás: fuzovelkifele.hu / fotós: pexels.com)