Jump to content

NHL Fantasy: Kane ügye rövidesen lezárulhat, Barrie hosszabbított

2016. 08. 08. 17:00

Az október 12-i szezonrajt ugyan még messze van, viszont addig is hetente legalább egyszer jelentkezünk az NHL csapatainak és játékosainak fejleményeiről, melyek könnyen befolyásolhatják a 2016/17-es fantázia idényt is.

 

Tegnap hivatalossá vált Tyson Barrie szerződéshosszabbítása. Az Avalanche játékosa egy 4 éves szerződést írt alá, amely szerint évi 5,5 millió dollárt fog keresni.

Hogy miért fontos ez?

Mint ismert, a legtöbb fantázia NHL játékban korlátozva van az, hogy 1 csapatból maximum hány játékost draftolhatunk. Magyarán könnyen keresztbe húzhatta volna a számításainkat, ha egy olyan csapatba igazol, ahonnan már kinéztük a megengedett maximumot.

_______________________________

Evander Kane tárgyalására a mai napon került sor, ahol ártatlannak vallotta magát a Buffalo Városi Bíróságon. A 24 éves szélső ellen valamivel több mint egy hónapja indított eljárást két nő, akiket a vád szerint egy buffaloi bárban inzultált.

Az ügy végkimenetelére egyelőre várnunk kell, ami a fantázia NHL szezonunkat is rengeteg kérdőjel elé állítja, hiszen Kane azon játékosok közé tartozik, aki sokak potenciális jelöltje (mivel már korábban is volt bírósági ügye, így könnyen megeshet, hogy ezúttal nem ússza meg a letöltendőt).

_______________________________

Logan Couture elismerte, hogy a San Jose Sharks játékosai idén nyáron rengeteg tömegnövelő edzést végeztek. Bár ez könnyen a sebességük rovására mehet, viszont az 1v1 párharcokban nagyobb eséllyel kerülhetnek ki győztesként. Sokak szerint - nem csak ezért - ígéretes szezon elé néznek a Cápák, szóval érdemes lesz a soraikból is draftolni.

(Szerző: Nagy Ádám | Forrás: CBSSports.com | Fotó: Wikipedia.org)